Neem een abonnement op het Dagblad van het Noorden

Ben jij woonachtig in Groningen, Drenthe of het Friese Schiermonnikoog? Dan kun jij een abonnement afsluiten op het Dagblad van het Noorden. Het grote voordeel van deze regionale krant is dat hij vol staat met informatie uit jouw eigen omgeving.

Dit is natuurlijk geweldig, want zo blij jij op de hoogte van alles wat er zich afspeelt in jouw regio. In het noorden is dit Dagblad zeer bekend en daardoor ook een grote speler. De eerste editie van het Dagblad van het Noorden (DVHN) werd uitgegeven op 2 april 2002. Je kunt dus wel stellen dat ze al aardig wat jaren mee gaan. Goed om te weten is dat er voor Dagblad van het Noorden altijd een mooie aanbieding verkrijgbaar is. Door een kranten abonnement met korting te nemen kun jij heel veel geld besparen. Een goede reden dus om nu snel alle aanbiedingen te bekijken voor een abonnement op Dagblad van het Noorden.

De beste aanbiedingen op een rij

Digitaal

Kortingsperiode 1 jaar
16
99per maand
 • Elke dag de krant in de bus
 • Zaterdag de papieren krant in de bus
 • Digitaal de krant lezen met de app
 • Onbeperkt PLUS-artikelen lezen op dvhn.nl
 • Exclusief abonneevoordeel

Weekend

Kortingsperiode 1 jaar
23
99per maand
 • Elke dag de krant in de bus
 • Zaterdag de papieren krant in de bus
 • Digitaal de krant lezen met de app
 • Onbeperkt PLUS-artikelen lezen op dvhn.nl
 • Exclusief abonneevoordeel

Compleet

Kortingsperiode 1 jaar
34
99per maand
 • Elke dag de krant in de bus
 • Zaterdag de papieren krant in de bus
 • Digitaal de krant lezen met de app
 • Onbeperkt PLUS-artikelen lezen op dvhn.nl
 • Exclusief abonneevoordeel
Populair

Dagblad van het Noorden heeft verschillende abonnementen

Wil jij graag een abonnement afsluiten voor het Dagblad van het Noorden? Dan heb je keuze uit verschillende kranten abonnementen. Dit is natuurlijk goed nieuws, want zo kun jij het abonnement nemen dat het beste bij jou past. Je kunt DVHN zowel op papier krijgen als online lezen. Ben jij dus iemand die graag de papieren krant leest? Dan is het slim om voor een abonnement te gaan waarbij je de papierenkrant ook ontvangt. Hou jij juist helemaal niet van de papieren krant, dan is het aan te raden om te gaan voor een digitaal abonnement. Je kunt de krant dan alleen maar digitaal lezen.

Zo nu en dan een proefabonnement voor Dagblad van het Noorden

Ben jij er niet zeker van dat een abonnement voor het Dagblad van het Noorden iets voor jou is? Dan kun je er regelmatig voor kiezen een proefabonnement af te sluiten. Dit is niet altijd mogelijk, maar als dit kan kun je een hoop geld besparen. Een proefabonnement is namelijk voor een korte duur. Zoals de naam al zegt is het op proef. 

Je kunt dus in een korte periode de krant ontdekken. Is het proefabonnement afgelopen, dan kun je ervoor kiezen om een volledig abonnement af te sluiten. Goed om te weten is dat een proefabonnement automatisch afloopt. Je hoeft dus niks op te zeggen en je zit ook nergens aan vast.

Het laatste nieuws constant te lezen op de website van DVHN

Wil jij ook nooit het laatste nieuws missen? Dan kun je online op de website van Dagblad van het Noorden het laatste nieuws vinden. Dit is nieuws wat echt net binnen komt. Goed om te weten daarbij is dat sommige artikelen gratis te lezen zijn.

Andere artikelen (de belangrijkere items) kun je niet gratis lezen. Hiervoor heb je een online abonnement nodig. Hou jij ervan om altijd als één van de eerste het laatste nieuws te lezen? Dan is het dus zeker raadzaam om een abonnement te nemen op Dagblad van het Noorden. Zo hoef jij nooit meer iets te missen. Waar wacht je nog op, neem nu nog een abonnement.

Familieberichten, overlijdensadvertenties, sport en meer

Het hebben van een kranten abonnement voor Dagblad van het Noorden is zeker een aanrader. Je vind er namelijk naast het regulieren nieuws nog veel meer interessante items in. Hierbij moet je denken aan familieberichten, overlijdensadvertenties, sportnieuws, nieuws over reizen en nog veel meer. Nog een extra reden dus om nu een kranten abonnement af te sluiten voor DVHN. Zo hoef je nooit meer iets belangrijks te missen. Kijk dus snel of deze krant ook levert in jouw regio.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Dagblad van het Noorden

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op Dagblad van het Noorden? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor Dagblad van het Noorden afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.
Op doordeweekse dagen (ma t/m vrij) wordt Dagblad van het Noorden geleverd voor 07:00 uur. Op zaterdag wordt de krant geleverd voor 08:00 uur. Uiteraard kun je ook altijd de digitale krant lezen, dit kan al vanaf 06:00 uur.
Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.
Wil je jouw kranten abonnement voor Dagblad van het Noorden opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-8002000. Ook is het mogelijk om jouw abonnement op te zeggen doormiddel van een brief.
Een Premium artikel is een krantenartikel op de website van Dagblad van het Noorden. Dit premium artikel is alleen toegankelijk voor abonnees. Heb jij geen abonnement voor Dagblad van het Noorden dan kun je deze artikelen niet lezen. Het maakt niet uit welk abonnement je hebt, met elk abonnement kun je de premium artikelen lezen.

Er zijn 4 verschillende edities. Het gaat hier om de volgende varianten:

Groningen Noord
Groningen Oost
Drenthe Zuid
Drenthe West

Wanneer je contact op wilt nemen met de klantenservice van Dagblad van het Noorden, dan kan dat via het telefoonnummer 088-8002000.