Sluit nu een kranten abonnement af voor de krant het NRC

Eén van de grote landelijke kranten is het NRC. Deze krant is in vergelijking met de andere kranten nog vrij jong, de eerste editie was namelijk op 1 oktober 1970. Toch is het inmiddels één van de grotere kranten in Nederland waar heel veel mensen een abonnement op hebben. Heb jij nog geen abonnement op het NRC? Dan is het slim om nu super snel een abonnement af te sluiten. Er zijn voor het NRC verschillende abonnementen af te sluiten. Wil jij dus op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Sluit dan vandaag nog een abonnement af tegen een scherpe prijs.

De beste aanbiedingen op een rij

Compleet

Kortingsperiode 3 jaar
11.31
6
80per week
 • 24/7 volledig toegang tot nrc.nl
 • Luister onbeperkt in de NRC Audio app
 • 6 dagen per week de digitale krant
 • 6 dagen per week de papieren krant
Populair

Zaterdag

Kortingsperiode 3 jaar
7.15
3
30per week
 • 24/7 volledige toegang tot nrc.nl
 • Luister onbeperkt in de NRC Audio app
 • 6 dagen per week de digitale krant
 • Op zaterdag de papieren krant

Digitaal

Kortingsperiode 3 jaar
6.69
2
50per week
 • 24/7 volledige toegang tot nrc.nl
 • Luister onbeperkt in de NRC Audio app
 • 6 dagen per week de digitale krant
 • Iedere zaterdag de papieren krant

Compleet abonnement

Kortingsperiode 1 jaar
11.31
6
80per week
 • 24/7 volledig toegang tot nrc.nl
 • Luister onbeperkt in de NRC Audio app
 • 6 dagen per week de digitale krant
 • 6 dagen per week de papieren krant

Nieuws, achtergronden en onderzoeksjournalistiek, dat is het NRC

In Nederland kun je het NRC zien als een kwaliteitskrant. Zij hebben namelijk nieuws van kwaliteit waarbij veel onderzoek is gedaan. Met een abonnement op het NRC weet je dus zeker dat je het juiste nieuws van hoge kwaliteit kunt lezen. Er is in deze krant van alles te lezen, denk aan nieuws uit binnen- en buitenland, economisch nieuws, wetenschap, sport en nog heel veel meer. Wil jij dus interessante items kunnen lezen? Dan is het zeker aan te raden om nu een abonnement te nemen op het NRC. Met een abonnement op het NRC hoef je nooit meer een interessant item te missen en dat is natuurlijk precies wat jij wilt.

NRC keuze uit verschillende kranten abonnementen

Ben jij van plan om een kranten abonnement te nemen op het NRC? Dan heb je keuze uit verschillende abonnementen tegen scherpe prijzen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een digitaal abonnement te nemen. Wanneer je hiervoor gaat kun jij de krant enkel en alleen digitaal lezen. Dit is super handig wanneer jij veel onderweg bent.

Ben jij juist veel thuis en vind je het leuk om een papieren krant te lezen? Dan kun je gaan voor een compleet abonnement. Je ontvangt dan namelijk 6 dagen per week de krant in de bus zodat jij echt even kunt genieten. Bekijk daarom snel de verschillende abonnementen en kies het abonnement dat het beste bij jou past.

Bijna altijd een proefabonnement voor het NRC

Twijfel jij nog een beetje of een abonnement voor het NRC echt wel iets voor jou is? Dan kun je in de meeste gevallen een proefabonnement nemen. Het voordeel van zo’n proef abonnement is dat het automatisch stopt. Jij zit dus nergens aan vast en dat is natuurlijk perfect.

Een ander voordeel van een NRC proefabonnement is dat de prijs zeer laag is, jij kunt dus voor een klein bedrag het NRC proberen. Is de proef periode verlopen en was je tevreden over de krant? Dan kun je uiteraard een volledig abonnement afsluiten. Is er op dit moment geen proefabonnement verkrijgbaar? Dan kun je ervoor kiezen om alsnog een volledig abonnement te nemen. Dat een NRC proefabonnement gratis is komt haast nooit voor. Mocht dit wel gebeuren, dan kun je het gratis abonnement uiteraard bij ons vinden. Ze hebben wel vaak meerdere proefabonnementen die je kunt afsluiten met hoge kortingen.

Altijd een goedkoop NRC abonnement

Een NRC abonnement is natuurlijk altijd leuk, maar een goedkoop NRC abonnement is nog veel leuker. Gelukkig kun jij bij ons altijd een goedkoop NRC abonnement vinden. Wij promoten namelijk vrijwel alle abonnementen die het NRC heeft. Hierdoor is er altijd wel een abonnement te vinden voor jou. Het mooiste is nog dat het bijna allemaal NRC aanbiedingen zijn. Je sluit dus een kranten abonnement online af met een te gekke korting. Jij bepaald zelf of je gaat voor een digitaal, zaterdag of compleet abonnement gaat.

Ga voor een NRC aanbieding en bespaar zo een hoop geld

Heb jij besloten en wil jij een abonnement voor het NRC? Dan is het wel slim om te gaan voor een NRC aanbieding. Er zijn namelijk heel veel aanbiedingen die allemaal zeker het overwegen waard zijn. Ga jij namelijk voor een kranten abonnement met een NRC aanbieding dan bespaar je een hoop geld. Dit kun je mooi weer gebruiken voor andere dingen. Daarnaast blijf jij met een abonnement op NRC ook nog eens op de hoogte van het laatste nieuws. Nog een reden dus om nu een abonnement te nemen. Bekijk dus snel de verschillende aanbiedingen en sluit een abonnement af.

Goed om te weten is dat jij als student extra korting krijgt op NRC digitaal abonnement. Jij kunt dan alle artikelen op de website van NRC lezen. Dit noemen ze ook wel een studentenabonnement NRC. Dit abonnement is alleen geldig tot een leeftijd van 26 jaar.

Veelgestelde vragen (FAQ) over het NRC kranten abonnement

Heb je besloten en wil je graag een abonnement op het NRC? Dan is het goed om te weten dat de onderstaande vragen regelmatig gesteld worden. Door deze vragen even door te lezen weet je in de meeste gevallen alles wat jij wilt weten. Het is dus altijd goed om deze even door te lezen voor je een krantenabonnement voor NRC afsluit. Heb jij nog een andere vraag en staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dit kun je hier doen.

In tegenstelling tot veel andere kranten is het NRC een middagkrant en wordt doordoor doordeweeks bezorgd voor 18:30 uur. In het weekend heb je hem iets eerder, dan wordt hij bezorgd voor 13:00 uur. Lees je de krant digitaal? Dan kan dit eerder, doordeweeks kan dit vanaf 16:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur.

Iedere maandag t/m zaterdag wordt de papieren krant geleverd, deze kun je diezelfde dagen ook digitaal lezen. Goed om te weten is dat je op zaterdag een extra dikke weekendkrant krijgt. Daarnaast krijg je 24/7 toegang tot de website en de nieuws-app.

Wil je jouw kranten abonnement voor NRC opzeggen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice via het telefoonnummer 088-5720572. Je kunt dit doen op werkdagen tussen 08:00 uur en 19:45 uur. Op zaterdag kan dit van 09:00 tot 13:00 uur.

Heel veel mensen vragen zich af waaar NRC de afkorting van is. Dit is heel simpel, de afkorting NRC staat voor Nationale Referentiecollectie.